Image
Interordi Menu
Black Dranzer.exe
World Traveler
Inactive
2834 posts
Quote

Alright, so when I got to open up pages on the site it'll come up with some thing on the top instead of the buttons for the different parts of the site. And it won't let me view the page without refreshing. SOmetimes even if I refresh it, it won't work? Anyone else have this happening?


Hey beautiful people, you're better off trying to e-mail me than message me on here.

Staff Backer Doctacosa
Admin
SciLab Official
Benevolent Dictator
Offline
6429 posts
Zenny
Zenny
Unlock all of the main forum features!
Acquired on 1 April 2014
Princess Celestia
Princess Celestia
Got all items in the AFD2012 event!
Acquired on 1 April 2012
Squid beaker
Squid beaker
Earned all 150 original CL achievements
Acquired on 17 January 2016
Unity.EXE emblem
Unity.EXE emblem
Defeat Bass.EXE in the AFD2013 event!
Acquired on 1 April 2013
Lilly Satou
Lilly Satou
Acquired on 1 April 2012

... and 25 more
Quote

That's not very descriptive. What part of the site gives you that problem? And what is the "thing" appearing at the top of the page?


The admin formerly known as Dr. Cossack.

I post musings, images and nonsense on Tumblr! I play games on Steam! Add me on either/both, and don't hesitate to ask if you want to play something with me!

"There are only three things certain in life: Death, taxes, and Teej's obsessions." ~ RisingDragon (still true in 2019!)

Mega X.exe
Forum Nun
Offline
6445 posts
Quote

It's totally a feature.


Weekly Horoscope
Cancer

Jun 22 - Jul 22

"You've never considered yourself much of a music person, which means you'll have a lot of adjusting to do after a high-speed collision with a harpsichord leaves you tragically harmonious."

Image

Black Dranzer.exe
World Traveler
Inactive
2834 posts
Quote

Quote:
Interordi.com:
Main site- <a href="/mega_man_pc/" class="top_link


To be specific that shows up instead of the site sections buttons on top like Megman pc site, ROM Hacks, Zone prog, etc.
That shows up and the rest of the screen all I can see is the backround of checks and no thing like the reply box.

It only seems to happen when I am on the main forum list, the chit-chat forum, Topics in chit-chat, and replying to a topic in chit-chat. It hasn't happened anywhere else.


Hey beautiful people, you're better off trying to e-mail me than message me on here.

Staff Backer Doctacosa
Admin
SciLab Official
Benevolent Dictator
Offline
6429 posts
Zenny
Zenny
Unlock all of the main forum features!
Acquired on 1 April 2014
Princess Celestia
Princess Celestia
Got all items in the AFD2012 event!
Acquired on 1 April 2012
Squid beaker
Squid beaker
Earned all 150 original CL achievements
Acquired on 17 January 2016
Unity.EXE emblem
Unity.EXE emblem
Defeat Bass.EXE in the AFD2013 event!
Acquired on 1 April 2013
Lilly Satou
Lilly Satou
Acquired on 1 April 2012

... and 25 more
Quote

That's the top menu, linking to the various sections of the website. That means that the page isn't loading completely on your side, which is probably a connection issue somewhere between your computer and the server. Is anyone else running into the same situation?


The admin formerly known as Dr. Cossack.

I post musings, images and nonsense on Tumblr! I play games on Steam! Add me on either/both, and don't hesitate to ask if you want to play something with me!

"There are only three things certain in life: Death, taxes, and Teej's obsessions." ~ RisingDragon (still true in 2019!)